top of page

Bergen op Zoom - Kijk in de Pot
30 augustus t/m 1 september

Rrrollend komt naar Groningen! In het weekend van 31 augustus tm 1 september vindt Rrrollend plaats bij Kijk in de Pot in Bergen op Zoom.

Hier geniet je van vele van onze vaste foodtruckers én foodtruckers die we speciaal voor deze editie hebben opgetrommeld. Hier drink je een verfrissend drankje en geniet je van alle lekkernijen. Hier ontmoet je jouw vrienden, familie en collega's en hier creëer je herinneringen om nooit te vergeten!​

Waar, wat, huh, hoe zit het nou?! Wij zetten alle nuttige informatie voor je op een rijtje! We got you ;)

Alkmaar.png

LOCATIE

Kijk in de Pot, Bergen op Zoom

TIJDEN

Vrijdag 30 augustus

Zaterdag 31 augustus

Zondag 1 september

17:00 - 22:30

12:00 - 22:30

12:00 - 21:00

ENTREE

Gezelligheid kent geen tijd én geen geld! Entree tot Rrrollend in Bergen op Zoom is namelijk he-le-maal gratis. Je kunt dus langsrollen wanneer het jou het beste uitkomt. Vergeet toch je pinpas niet mee te nemen van huis zodat je het lekkers van de foodtrucks kunt proberen.

FIETSEN

Op de fiets? Wat goed! Rrrollend is vanaf het station gemakkelijk met de fiets te bereiken. Met slechts 6 minuten ben je bij de Kijk in de Pot. Er zijn voldoende fietsenstalmogelijkheden rondom het festival.

OPENBAAR VERVOER

Rrrollend is ook met het OV goed te bereiken. Om bij het festival te komen kun je navigeren naar de volgende haltes:

- Bushalte Antwerpsestraat

Vanaf deze halte is het nog 9 minuten lopen naar het festivalterrein.

- Bushalte Van Konijnrnburgweg

Vanaf deze halte is het nog 9 minuten lopen naar het festivalterrein.

- Bushalte Burgemeester Stulemeijerlaan

Vanaf deze halte is het nog 15 minuten lopen naar het festivalterrein.

PARKEREN

Je kunt betaald parkeren op de volgende locaties:

- Parkeerplaats Bergen op Zoom

Westersingel 50, 4611 HV Bergen op Zoom

7 minuten lopen

- Parkeerterrein Antwerpsestraat

Antwerpsestraat 62, 4611 AK Bergen op Zoom

10 minuut lopen

OP HET FESTIVAL

Het festival is net als vanouds onwijs gezellig!

Met culinaire foodtrucks kun je je buikje rondeten, bij de bar haal je de lekkerste drankjes en met het entertainment dat we hebben uitgenodigd zal je je geen minuut vervelen. Al met al is Rrrollend Bergen op Zoom het uitgekeken moment om samen met je gezin, vrienden, familie, collega's of lover samen te komen en een gezellige avond tegemoet te gaan. 

Voor een culinaire dag ben je bij Rrrollend aan het juiste adres. Onze foodtrucks verzinnen de gekste combinaties om jou te laten proeven. Om er voor te zorgen dat je zo veel mogelijk smaken kun proberen, hebben we hapjes van max. €8,50. Deze kleinere gerechtjes laten meer ruimte over voor al het lekkers van andere foodtrucks. Hoe leuk is dat!

Voor je bezoek aan Rrrollend Bergen op Zoom hoef je niet veel mee te nemen. Jouw keuze aan gezelschap, gezonde trek en natuurlijk je pinpas zijn genoeg! Rrrollend is namelijk een PIN ONLY evenement, dat scheelt weer een zware portemonnee tillen!

bottom of page