top of page

GECANCELLED
Den Haag - Grote Kerk

2 T/M 4 FEBRUARI

Rrrollend staat voor de deur, dit keer met een wel heel speciale editie. Wij bestaan namelijk TIEN JAAR! Dat moet natuurlijk gevierd worden en dat doen wij het weekend van 2 t/m 4 februari in de prachtige Grote Kerk in hartje Den Haag.

Hier geniet je van vele van onze vaste foodtruckers én foodtruckers die we speciaal voor deze editie hebben opgetrommeld. Hier drink je een verfrissend drankje óf een warme lekkernij tegen het koude weer. Hier ontmoet je jouw vrienden, familie en collega's en hier creëer je herinneringen om nooit te vergeten!

Waar, wat, huh, hoe zit het nou?! Wij zetten alle nuttige informatie over deze unieke 10-jaar editie hier op een rijtje! We got you ;)

LOCATIE

Rond de Grote Kerk 12, 2513AM Den Haag

TIJDEN

Vrijdag 2 februari

Zaterdag 3 februari

Zondag 4 februari

17:00 - 23:00

14:00 - 23:00

12:00 - 21:00

ENTREE

Gezelligheid kent geen tijd én geen geld! Entree tot Rrrollend 10-jaar in Den Haag is namelijk he-le-maal gratis. Je kunt dus langsrollen wanneer het jou het beste uitkomt. Vergeet toch je pinpas niet mee te nemen van huis zodat je het lekkers van de foodtrucks kunt proberen.

FIETSEN

Op de fiets? Wat goed! Rrrollend is vanaf het station gemakkelijk met de fiets te bereiken. Met slechts 7 minuten ben je bij de Grote Kerk. Er zijn voldoende fietsenstalmogelijkheden rondom het festival.

OPENBAAR VERVOER

Rrrollend is ook met het OV goed te bereiken. Om bij het festival te komen kun je navigeren naar de volgende haltes:

- Tram 17 naar halte Gravenstraat. Vanaf hier is het drie minuten lopen naar het festivalterrein.

- Tram 2, 3, 4 & 6 naar halte Grote Markt. Vanaf hier is het zes minuten lopen naar het festivalterrein.

- Tram 15 naar halte Buitenhof. Vanaf hier is het acht minuten lopen naar het festivalterrein.

- Tram 1 naar halte Kneuterdijk. Vanaf hier is het acht minuten lopen naar het festivalterrein.

PARKEREN

Je kunt betaald parkeren op de volgende locaties:

Q-Park City parking 

Laan 7, 2512 GM Den Haag

4 minuten lopen

Torengarage 

Geest 1, 2513 VA Den Haag

3 minuten lopen

OP HET FESTIVAL

Het festival is net als vanouds onwijs gezellig! Tijdens de 10-jaar warm je op heel veel liefde en gezelligheid van je vrienden en familie. Én natuurlijk met de heerlijke gerechten van onze foodtruckers. Onze foodtrucks en partners halen alles uit de kast om een unieke ervaring klaar te zetten!

 

Met culinaire foodtrucks kun je je buikje rondeten, bij de bar haal je de lekkerste drankjes en met het entertainment dat we hebben uitgenodigd zal je je geen minuut vervelen. Al met al is Rrrollend Den Haag het uitgekeken moment om samen met je gezin, vrienden, familie, collega's of lover samen te komen en een gezellige avond tegemoet te gaan. 

Voor een culinaire dag ben je bij Rrrollend aan het juiste adres. Onze foodtrucks verzinnen de gekste combinaties om jou te laten proeven. Om er voor te zorgen dat je zo veel mogelijk smaken kun proberen, hebben we hapjes van max. €8,50. Deze kleinere gerechtjes laten meer ruimte over voor al het lekkers van andere foodtrucks. Hoe leuk is dat!

Voor je bezoek aan Rrrollend Den Haag hoef je niet veel mee te nemen. Jouw keuze aan gezelschap, gezonde trek en natuurlijk je pinpas zijn genoeg! Rrrollend is namelijk een PIN ONLY evenement, dat scheelt weer een zware portemonnee tillen!

bottom of page