top of page
RRROLLEND DEN HAAG 09'22 _Simone Frederique-031_edited_edited_edited.jpg

DEN HAAG, LANGS DE HOFVIJVER
19, 20 & 21 MEI

Rrrollend rrrolt door heel Nederland! Natuurlijk kan een stop in Den Haag hier niet bij missen. Van 19 t/m 21 mei is het gezelligste foodtruck festival te vinden Langs de Hofvijver in Den Haag! 

Waar, wat, huh, hoe zit het nou?! Wij zetten alle nuttige informatie voor de Haagse Rrrollend editie van 2023 hier op een rijtje! We got you ;)

Kom jij met ons genieten Langs de Hofvijver? Houd dan ons Facebook evenement in de gaten voor alle informatie!

LOCATIE

Lange Vijverberg, 2513 AC

TIJDEN

Vrijdag 19 mei:

12:00 - 22:00

Zaterdag 20 mei:

12:00 - 22:00

Zondag 21 mei:

12:00 - 20:00

ENTREE

Gezelligheid kent een tijd én geen geld! Entree tot Rrrollend Den Haag is namelijk he-le-maal gratis. Je kunt dus langsrollen wanneer het jou het best uitkomt. Vergeet toch je pinpas niet mee te nemen van huis zodat je het lekkers van de foodtrucks kunt proberen.

OV

Kies je voor het OV? gelukkig is het festivalterrein dan ook makkelijk te bereiken.

Pak vanaf Den Haag Centraal tram 16 en stap uit bij Buitenhof, vanaf daar nog maar 2 minuten lopen en je bent er.

FIETSEN

Pak je toch liever de fiets? goede keus, want er zijn genoeg plekken om je fiets te parkeren en je draagt ook nog een steentje bij aan het milieu. Dus heb je de kans om de fiets te pakken? Zeker doen!

Parkeren

Je kunt betaald parkeren bij de onderstaande parkeergarages

Parking Centrum Plein

Plein 25, 2511 CS  Den Haag

ParkBee Staybridge Suites The Hague

Hoge Nieuwstraat 19, 2514 EK Den Haag

OP HET FESTIVAL

Het festival is net als vanouds onwijs gezellig! Met culinaire foodtrucks kun je je buikje rondeten, bij de bar haal je de lekkerste drankjes en met het entertainment dat we hebben uitgenodigd zal je je geen minuut vervelen. Al met al is Rrrollend Den Haag het uitgekeken moment om samen met je gezin, vrienden, familie, collega's of lover samen te komen en een gezellige avond tegemoet te gaan. 

Voor een culinaire dag ben je bij Rrrollend aan het juiste adres. Onze foodtrucks verzinnen de gekste combinaties om jou te laten proeven. Om er voor te zorgen dat je zo veel mogelijk smaken kun proberen, hebben we hapjes van max. €7,50. Deze kleinere gerechtjes laten meer ruimte over voor al het lekkers van andere foodtrucks. Hoe leuk is dat!

Voor je bezoek aan Rrrollend Den Haag hoef je niet veel mee te nemen. Jouw keuze aan gezelschap, gezonde trek en natuurlijk je pinpas zijn genoeg! Rrrollend is namelijk een PIN ONLY evenement, dat scheelt weer een zware portemonnee tillen!

bottom of page