top of page
RRROLLEND DEN HAAG 09'22 _Simone Frederique-031.jpg

LANGE VOORHOUT, DEN HAAG
18, 19 & 20 AUGUSTUS

Rrrollend rrrolt door heel Nederland! Natuurlijk kan een stop in Den Haag hier niet bij missen. Van 18 t/m 20 augustus is het gezelligste foodtruckfestival te vinden bij het Lange Voorhout in Den Haag! 

Waar, wat, huh, hoe zit het nou?! Wij zetten alle nuttige informatie voor de Den Haag Rrrollend editie van 2023 hier op een rijtje! We got you ;)

Kom jij met ons genieten bij het Lange Voorhout? Houd dan ons Facebook evenement in de gaten voor alle informatie!

LOCATIE

Lange Voorhout Den Haag

TIJDEN

Vrijdag 18 augustus:

16:00 - 22:00

Zaterdag 19 augustus:

12:00 - 22:00

Zondag 20 augustus:

12:00 - 20:00

ENTREE

Gezelligheid kent een tijd én geen geld! Entree tot Rrrollend Den Haag is namelijk he-le-maal gratis. Je kunt dus langsrollen wanneer het jou het best uitkomt. Vergeet toch je pinpas niet mee te nemen van huis zodat je het lekkers van de foodtrucks kunt proberen.

FIETSEN

Lekker met de fiets naar het festival? nou gelukkig zijn er genoeg plekken om je fiets te parkeren in de buurt van het festivalterrein 

OPENBAAR VERVOER

Kies je toch liever het OV? Dat is ook goed te doen

Vanaf Den Haag centraal halte J, neem bus 24 en stap uit bij de bushalte Kneuterdijk

PARKEREN

Neem je toch de auto? dan kan je betaald parkeren op de volgende plekken:

ParkBee Staybridge Suites The Hague

Hoge nieuwstraat 19, 2514 EK Den Haag

Interparking Museumkwartier

Korte voorhout 2P, 2511 EK Den Haag

OP HET FESTIVAL

Het festival is net als vanouds onwijs gezellig! Met culinaire foodtrucks kun je je buikje rondeten, bij de bar haal je de lekkerste drankjes en met het entertainment dat we hebben uitgenodigd zal je je geen minuut vervelen. Al met al is Rrrollend Den Haag het uitgekeken moment om samen met je gezin, vrienden, familie, collega's of lover samen te komen en een gezellige avond tegemoet te gaan. 

Voor een culinaire dag ben je bij Rrrollend aan het juiste adres. Onze foodtrucks verzinnen de gekste combinaties om jou te laten proeven. Om er voor te zorgen dat je zo veel mogelijk smaken kun proberen, hebben onze foodtruckers o.a. gerechten beschikbaar voor €7,50 of minder. Deze kleinere gerechtjes laten meer ruimte over voor al het lekkers van andere foodtrucks. Hoe leuk is dat!

Voor je bezoek aan Rrrollend Den Haag hoef je niet veel mee te nemen. Jouw keuze aan gezelschap, gezonde trek en natuurlijk je pinpas zijn genoeg! Rrrollend is namelijk een PIN ONLY evenement, dat scheelt weer een zware portemonnee tillen!

bottom of page