top of page
RRROLLEND DEN HAAG 09'22 _Simone Frederique-031_edited.jpg

MAGISCHE WINTEREDITIE
LANGE VOORHOUT, DEN HAAG
16, 17, 18 & 19 MAART

Het Rrrollend seizoen gaat dit jaar vroeg van start! Wij organiseren van 16 t/m 19 maart namelijk onze allereerste wintereditie!

Het pittoreske Lange Voorhout in Den Haag is het decor van deze magische editie. 

 

Waar, wat, huh, hoe zit het nou?! Wij zetten alle nuttige informatie voor de Haagse Rrrollend editie van 2023 hier op een rijtje! We got you ;)

Geniet jij samen met ons van een winterse wandeling met warme choco of glühwein? Houd dan ons Facebook evenement in de gaten voor alle informatie!

LOCATIE

Lange Voorhout, 2514 Den Haag

TIJDEN

Donderdag 16 maart

16:00 - 22:00

Vrijdag 17 maart

12:00 - 22:00

Zaterdag 18 maart

12:00 - 22:00

Zondag 19 maart

12:00 - 20:00

ENTREE

Gezelligheid kent een tijd én geen geld! Entree tot Rrrollend Den Haag is namelijk he-le-maal gratis. Je kunt dus langsrollen wanneer het jou het beste uitkomt. Vergeet toch je pinpas niet mee te nemen van huis zodat je het lekkers van de foodtrucks kunt proberen.

FIETSEN

Lekker met de fiets? ook gelijk lekker makkelijk om bij het festival terrein te komen en ook genoeg plek om je fiets neer te zetten

OPENBAAR VERVOER

Lekker Met het OV? dan kan je gelukkig makkelijk naar het festivalterrein komen

Vanaf Den Haag centraal, neem bus 24 vanaf halte J en stap uit bij Den Haag Kneuterdijk.

PARKEREN

Toch liever met de auto? dan kan je betaald parkeren op deze plekken

Interparking Museumkwartier

Korte Voorhout 2P, 2511 EK Den Haag

ParkBee Staybridge Suites The Hague

Hoge Nieuwstraat 19, 2514 EK Den Haag

OP HET FESTIVAL

Het festival is net als vanouds onwijs gezellig! Tijdens de wintereditie warm je op met een lekkere mok warme choco of glühwein. Én natuurlijk met de winterse gerechten van onze foodtruckers. Zo vind je tijdens onze wintereditie een goed broodje braadworst, of misschien liever een flammkuchen of een warme wafel? Wij hebben het allemaal!

 

Met culinaire foodtrucks kun je je buikje rondeten, bij de bar haal je de lekkerste drankjes en met het entertainment dat we hebben uitgenodigd zal je je geen minuut vervelen. Al met al is Rrrollend Den Haag het uitgekeken moment om samen met je gezin, vrienden, familie, collega's of lover samen te komen en een gezellige avond tegemoet te gaan. 

Voor een culinaire dag ben je bij Rrrollend aan het juiste adres. Onze foodtrucks verzinnen de gekste combinaties om jou te laten proeven. Om er voor te zorgen dat je zo veel mogelijk smaken kun proberen, hebben we hapjes van max. €7,50. Deze kleinere gerechtjes laten meer ruimte over voor al het lekkers van andere foodtrucks. Hoe leuk is dat!

Voor je bezoek aan Rrrollend Den Haag hoef je niet veel mee te nemen. Jouw keuze aan gezelschap, gezonde trek en natuurlijk je pinpas zijn genoeg! Rrrollend is namelijk een PIN ONLY evenement, dat scheelt weer een zware portemonnee tillen!

bottom of page