top of page
 • Kan ik op Rrrollend pinnen?
  Zeker! De bar op het festival is PIN ONLY en de foodtrucks nemen ook allemaal pinbetalingen aan. Enkele foodtrucks nemen daarnaast ook cash betalingen aan.
 • Ik heb een allergie/specifieke dieetwensen. Kan ik ook Rrrollend bezoeken?
  Zeker! Wij hebben altijd foodtrucks die rekening houden met verschillende allergieën en dieetwensen. Wij raden je aan om dit bij de foodtrucker aan te geven en te vragen naar de opties. Zo proberen zo veel mogelijk glutenvrije, lactosevrije, notenvrije, vegetarische, veganistische en halal gerechten te verkrijgen op ons festival te plaatsen. Dit ligt echter helemaal bij de foodtrucker! *) let op: niet elke foodtrucker kan rekening houden met elke allergie en dieetwens.
 • Kan ik Rrrollend met mijn hond bezoeken?
  Zeker! Wanneer jouw hond is aangelijnd en geen last is tot andere bezoekers is deze meer dan welkom op ons festivalterrein.
 • Is Rrrollend gratis toegankelijk?
  Zeker! De toegang tot Rrrollend is gratis.
 • Wat zijn de openingstijden van Rrrollend?
  Deze kunnen per editie verschillen. Over het algemeen zijn de openingstijden als volgt:
 • Rrrollend werkt met borg. Hoe werkt dat?
  Je betaalt eenmalig €75,-. Deze factuur ontvang je apart en dient twee maanden voor de start van jouw eerste Rrrollend evenement te voldoen. Als dat niet gebeurd, dan kunnen we jou geen staanplaats aanbieden. De borg geldt voor het gehele seizoen. Twee weken na jouw laatste deelname ontvang je dit bedrag retour, mits je je hebt gehouden aan de algemene voorwaarden.
 • Mag ik cash aannemen?
  Dat mag zeker, die keuze is aan jou! Daarnaast is het verplicht om pin betalingen aan te nemen.
 • Moet ik afdracht betalen?
  Nee! Rrrollend werkt enkel met stageld. Je hoeft dus geen afdracht te betalen.
 • Hoe kan ik mijn foodtruck inschrijven?
  Je kunt je inschrijven op de website van Rrrollend. Via onze website Wees snel met de inschrijvingen want VOL=VOL
 • Hoe veel kost een deelname aan Rrrollend?
  De prijzen per editie verschillen. Dit heeft te maken met de drukte op evenementen en het aantal dagen dat het festival duurt. Hieronder een overzicht van alle edities en prijzen. Al deze prijzen zijn exclusief BTW en eenmalige €75,- borg. De stroomtarieven zijn per stekker en per dag:
 • Kan ik ook een gedeelte van een festivalweekend staan?
  Nee. Het is alleen mogelijk om een heel weekend te staan. Het is dus niet toegestaan om enkel één of twee dagen open te zijn. Wanneer je jouw foodtruck eerder sluit of een dag niet opent, als het festival wel open is, dan ben je in strijd met onze algemene voorwaarden.
 • Wanneer is mijn inschrijving definitief?
  Alle inschrijvingen worden beoordeeld op een aantal punten: uiterlijk van de foodtruck, selectie van gerechten en speelse elementen. Daarnaast wordt er per editie uiteraard rekening gehouden met een variatie van gerechten en keukens op de festival. Wij zijn op zoek naar de gezelligste foodtruckers met unieke producten. Je hoort schriftelijk van de organisatie wanneer jij bent uitgekozen. Na schriftelijke bevestiging van de organisatie, is jouw inschrijving pas definitief. Let op: wanneer de borg of het staangeld niet op tijd voldaan worden, dan vervalt jouw standplaats. De betalingsverplichting vervalt echter niet.
 • Ik zou mij product graag willen sponsoren op Rrrollend.
  Wat leuk! Je kunt jouw voorstel en introductie mailen naar info@rrrollend.nl. Eén van onze collega's komen dan bij je terug!
 • Ik heb een leuke act of activiteit die ik graag op Rrrollend wil laten zien. Kan dat?
  Wat leuk dat jij jouw passie op Rrrollend wilt presenteren. Wij werken graag samen met [lokale] partijen om hen een podium te bieden. Stuur jouw informatie en voorstel naar info@rrrollend.nl. Dan neemt één van onze collega's contact met jou op!
bottom of page