top of page
E93B1B0D-E556-4BE7-8ED8-A71D634744AA_edited.jpg

BIER & BRAAI EDITIE
AMBACHTSPLEIN, LEIDEN
14, 15 & 16 APRIL

Het bier staat koud en de BBQ's roken! Bier & Braai keert terug naar ons vertrouwde Ambachtsplein, pal naast Brouwerij Pronck. Natuurlijk zullen hun frisse speciaalbieren hier niet missen. 

Alles wordt duurder, maar wij niet! Waar Bier & Braai vorig jaar om entreegeld vroeg, is het evenement dit jaar GRATIS toegankelijk! Wij vinden het namelijk onwijs belangrijk om een zorgeloos dagje uit te organiseren voor iedereen. 

 

Waar, wat, huh, hoe zit het nou?! Wij zetten alle nuttige informatie voor de tweede Bier & Braai editie hier op een rijtje! We got you ;)

Kom jij met ons genieten op het Ambachtsplein? Houd dan ons Facebook evenement in de gaten voor alle informatie!

LOCATIE

Ambachtsplein, 2312 NV Leiden

TIJDEN

Vrijdag 14 april

15:00 - 22:00

Zaterdag 15 april

13:00 - 22:00

Zondag 16 april

13:00 - 20:00

ENTREE

Gezelligheid kent een tijd én geen geld! Entree tot Bier & Braai 2023 is namelijk he-le-maal gratis. Je kunt dus langsrollen wanneer het jou het best uitkomt. Maar vergeet je pinpas niet mee te nemen van huis! Het evenement is verder namelijk PIN-Only! Zo kun je van al het lekkers van de foodtrucks proberen.

FIETSEN

Het festivalterrein is gemakkelijk bereikbaar met de fiets! Ook is er voldoende parkeergelegenheid in de buurt. Ben jij in de gelegenheid om de fiets te pakken? Draag dan je steentje bij aan een groene en gezonde toekomst en pak ook de fiets!

OPENBAAR VERVOER

PARKEREN

Pak je liever het OV? Goede keuze! Het festivalterrein is ook met het openbaar vervoer prima bereikbaar. 

Pak bus 45 of bus 400 vanaf Leiden Centraal en stap uit bij bushalte Energiepark. Dit is nog is vijf minuten lopen naar het festivalterrein.

Kom je met de auto? Dan kun je (betaald) parkeren bij onderstaande parkeergarages:

 

Parkeergarage Dirk Langegracht

Langegracht 3, 2312 NV Leiden 

Parkeergarage Lammermarkt

Lammermarkt 20P, 2312NV Leiden

OP HET FESTIVAL

Het festival is net als vanouds onwijs gezellig! Met culinaire foodtrucks kun je je buikje rondeten, bij de bar haal je de lekkerste drankjes en met het entertainment dat we hebben uitgenodigd zal je je geen minuut vervelen. Al met al is Rrrollend Bier & Braai het uitgekeken moment om samen met je gezin, vrienden, familie, collega's of lover samen te komen en een gezellige avond tegemoet te gaan. 

Voor een culinaire dag ben je bij Rrrollend aan het juiste adres. Onze foodtrucks verzinnen de gekste combinaties om jou te laten proeven. Om er voor te zorgen dat je zo veel mogelijk smaken kun proberen, hebben we hapjes van max. €7,50. Deze kleinere gerechtjes laten meer ruimte over voor al het lekkers van andere foodtrucks. Hoe leuk is dat!

Voor je bezoek aan Rrrollend Bier & Braai hoef je niet veel mee te nemen. Jouw keuze aan gezelschap, gezonde trek en natuurlijk je pinpas zijn genoeg! Rrrollend is namelijk een PIN ONLY evenement, dat scheelt weer een zware portemonnee tillen!

bottom of page