LEIDEN, GARENMARKT - 16, 17 & 18 SEPTEMBER

Rrrollend rolt na twee jaar afwezigheid weer terug naar Leiden! Dit maal op een nieuwe locatie, namelijk de Garenmarkt.

 

Waar, wat, huh, hoe zit het nou?! Wij zetten alle nuttige informatie voor de allereerste Rrrollend editie van 2022 hier op een rijtje! We got you ;)

Kom jij met ons genieten op de Garenmarkt? Houd dan ons Facebook evenement in de gaten voor alle informatie!

LOCATIE

Garenmarkt, 2311 PG Leiden

TIJDEN

Vrijdag 16 september:

16:00 - 22:00

Zaterdag 17 september:

13:00 - 22:00

Zondag 18 september:

13:00 - 21:00

ENTREE

Gezelligheid kent een tijd én geen geld! Entree tot Rrrollend Leiden is namelijk he-le-maal gratis. Je kunt dus langsrollen wanneer het jou het best uitkomt. Vergeet toch je pinpas niet mee te nemen van huis zodat je het lekkers van de foodtrucks kunt proberen.

OP HET FESTIVAL

Het festival is net als vanouds weer onwijs gezellig! Met culinaire foodtrucks kun je je buikje rondeten, bij de bar haal je de lekkerste drankjes en met het entertainment dat we hebben uitgenodigd zal je je geen minuut vervelen. Al met al is Rrrollend Leiden weer het uitgekeken moment om samen met je gezin, vrienden, familie, collega's of lover samen te komen en een gezellige avond tegemoet te gaan. 

Voor een culinaire dag ben je bij Rrrollend aan het juiste adres. Onze foodtrucks verzinnen de gekste combinaties om jou te laten proeven. Om er voor te zorgen dat je zo veel mogelijk smaken kun proberen, hebben we hapjes van max. €7,50. Deze kleinere gerechtjes laten meer ruimte over voor al het lekkers van andere foodtrucks. Hoe leuk is dat!

Voor je bezoek aan Rrrollend Leiden hoef je niet veel mee te nemen. Jouw keuze aan gezelschap, gezonde trek en natuurlijk je pinpas zijn genoeg! Rrrollend is namelijk een PIN ONLY evenement, dat scheelt weer een zware portemonnee tillen!