top of page

Maastricht - Stadsweide
19 T/M 21 APRIL

Rrrollend komt naar Maastricht! In het weekend van 19 t/m 21 april vindt Rrrollend plaats op de Stadsweide in Maastricht.

Hier geniet je van vele van onze vaste foodtruckers én foodtruckers die we speciaal voor deze editie hebben opgetrommeld. Hier drink je een verfrissend drankje en geniet je van alle lekkernijen.  Hier ontmoet je jouw vrienden, familie en collega's en hier creëer je herinneringen om nooit te vergeten!

Waar, wat, huh, hoe zit het nou?! Wij zetten alle nuttige informatie voor je op een rijtje! We got you ;)

huisstijlelementen rrrollend.png

LOCATIE

Stadsweide, 6219 PD Maastricht

TIJDEN

Vrijdag:

Zaterdag:

Zondag:

 

17:00 - 22:30

12:00 - 22:30

12:00 - 21:00

ENTREE

Gezelligheid kent geen tijd én geen geld! Entree tot Rrrollend in Maastricht is namelijk he-le-maal gratis. Je kunt dus langsrollen wanneer het jou het beste uitkomt. Vergeet toch je pinpas niet mee te nemen van huis zodat je het lekkers van de foodtrucks kunt proberen.

FIETSEN

Op de fiets? Wat goed! Rrrollend is gemakkelijk met de fiets te bereiken. Er zijn voldoende fietsenstalmogelijkheden rondom  het festival.

OPENBAAR VERVOER

Rrrollend is ook met het OV goed te bereiken. Om bij het festival te komen kun je navigeren naar de volgende halte:

- Bushalte Frontensingel

Vanaf hier is het 7 minuten lopenaar het festivalterrein. 

PARKEREN

Je kunt betaald parkeren op de volgende locaties:

Vicky parkeren 

Cabergerweg 10, 6217 SC Maastricht

5 minuten lopen

Parking Maastricht 

Cabergerweg 10, 6217 SC Maastricht

6 minuten lopen

Q- Park Frontenpark

Frontensingel, 6219 PE Maastricht

9 minuten lopen

OP HET FESTIVAL

Het festival is net als vanouds onwijs gezellig! 

 

Met culinaire foodtrucks kun je je buikje rondeten, bij de bar haal je de lekkerste drankjes en met het entertainment dat we hebben uitgenodigd zal je je geen minuut vervelen. Al met al is Rrrollend Maastricht het uitgekeken moment om samen met je gezin, vrienden, familie, collega's of lover samen te komen en een gezellige avond tegemoet te gaan. 

Voor een culinaire dag ben je bij Rrrollend aan het juiste adres. Onze foodtrucks verzinnen de gekste combinaties om jou te laten proeven. Om er voor te zorgen dat je zo veel mogelijk smaken kun proberen, hebben we hapjes van max. €8,50. Deze kleinere gerechtjes laten meer ruimte over voor al het lekkers van andere foodtrucks. Hoe leuk is dat!

Voor je bezoek aan Rrrollend Maastricht hoef je niet veel mee te nemen. Jouw keuze aan gezelschap, gezonde trek en natuurlijk je pinpas zijn genoeg! Rrrollend is namelijk een PIN ONLY evenement, dat scheelt weer een zware portemonnee tillen!

bottom of page