RRROLLEND OP MAAT

Waarschijnlijk denk je bij Rrrollend aan vrije tijd, maar wij kunnen zakelijk ook genoeg voor je betekenen. Zo kun je Rrrollend op maat boeken voor jouw (business)event of personeelsfeest, verhuren we onze stoere containerbars en kun je leuke kortingen scoren als je met collega’s of zakenpartners naar Rrrollend komt.

 

Interesse? Wij maken graag een voorstel op maat. Stuur een berichtje naar info@rrrollend.nl of bel ons even via 071 – 513 77 75.

1

RRROLLEND BEDRIJFSEVENEMENT

Het wordt in het zakelijke landschap steeds lastiger om uniek te blijven in personeels- en relatie events. Met de doorsnee presentatie en bedrijfsborrel in de kantine maak je tegenwoordig niemand meer blij mee. 

 

Rrrollend for Business biedt de uitkomst met een compleet evenement op maat. Op één van onze prachtige en unieke locaties of gewoon op het terrein van jouw bedrijf, alles is mogelijk.

 

Bij een personeelsfeest op eigen locatie kan je gebruik maken van een vrijstelling op de nieuwe werkkostenregeling!

JOR01169-Pano.jpg

2

CONTAINER VERHUUR

De volledig uitgeruste containerbars van Rrrollend zijn niet alleen erg praktisch, maar ook nog eens uiterst stijlvol. De vintage bar is van alle gemakken voorzien. Koelingen, spoelmogelijkheden, opbergruimte en 4 taps zijn allemaal ingebouwd. Perfect voor allround gebruik. De bruine bar heeft de look & feel van een oud bruin café. Ook deze bar beschikt over koelingen, spoelmogelijkheden, opbergruimte en 4 taps. Door de uitstraling is deze bar goed geschikt voor de verkoop van “speciaal” bieren.

 

Beide bars zijn uitermate geschikt voor mooie producties tijdens jouw evenementen.  

fullsizeoutput_256a.jpeg

3

IETS TE VIEREN?

Een borrel met collega’s, een hapje met relaties, jouw eigen afterwork met vrienden? Rrrollend is hiervoor natuurlijk de beste locatie. Geen speciale VIP ruimte, maar je eigen sfeer tafel onder een gave tent. De unieke sfeer zorgt voor de juiste uitstraling die jij zoekt. Wij maken samen een mooi pakket voor je gasten of één van onze bartoppers zorgt voor jullie hapjes en drankjes!

JOR04746.jpg