top of page
RRROLLEND DEN HAAG 09'22 _Simone Frederique-031.jpg

FORT ISABELLA, VUGHT
9, 10 & 11 JUNI

Rrrollend rrrolt door heel Nederland! Natuurlijk kan een stop in Vught hier niet bij missen. Van 9 t/m 11 juni is het gezelligste foodtruck festival te vinden bij Fort Isabella in Vught

Waar, wat, huh, hoe zit het nou?! Wij zetten alle nuttige informatie voor de Vughtse Rrrollend editie van 2023 hier op een rijtje! We got you ;)

Kom jij met ons genieten bij Fort Isabella? Houd dan ons Facebook evenement in de gaten voor alle informatie!

LOCATIE

Fort Isabella, Reutseplein 1 5264 PC Vught

TIJDEN

Vrijdag 9 juni:

16:00 - 22:00

Zaterdag 10 juni:

12:00 - 22:00

Zondag 11 juni:

12:00 - 20:00

ENTREE

Gezelligheid kent een tijd én geen geld! Entree tot Rrrollend Vught is namelijk he-le-maal gratis. Je kunt dus langsrollen wanneer het jou het best uitkomt. Vergeet toch je pinpas niet mee te nemen van huis zodat je het lekkers van de foodtrucks kunt proberen.

FIETSEN

Kom je met de fiets naar het festival? Goede keuze! Wij zijn vanaf Den Bosch en Vught goed met de fiets te bereiken. 

Fort Isabella is +- 15 minuten fietsen vanaf centrum Den Bosch en 10 minuutjes vanaf centrum Vught. 

Wij zorgen dat er voldoende parkeergelegenheid is voor jouw fiets. Zo dragen we samen een steentje bij aan het milieu. Dus, heb je de kans om de fiets te pakken? Dan zeggen wij: doen!

OPENBAAR VERVOER

Rrrollend Vught is te bereiken met het OV. Pak bij station Den Bosch bus 156 en stap uit bij halte Koningsweg. Vanaf hier is het nog 20 minuten lopen.

Pak vanaf halte Helvoirtseweg vlak bij station Vugt bus 140 en stap uit bij halte Vughterweg, vanaf hier is het nog 13 minuten lopen. Of pak bus 8 bij halte Voorst tot Voorststraat vlak bij station Vught tot halte Bosscheweg. Vanaf hier is het nog 15 minuten lopen naar het festivalterrein. 

PARKEREN

Kom je met de auto? Dan kan je betaald parkeren op de volgende plekken:

 

P+R Statin 's-Hertogenbosch

Majiweg , 5211 AA 's-Hertogenbosch

Parkeerplaats 

Molenberg 9 5211 DE  's-Hertogenbosch

OP HET FESTIVAL

Het festival is net als vanouds onwijs gezellig! Met culinaire foodtrucks kun je je buikje rondeten, bij de bar haal je de lekkerste drankjes en met het entertainment dat we hebben uitgenodigd zal je je geen minuut vervelen. Al met al is Rrrollend Vught het uitgekeken moment om samen met je gezin, vrienden, familie, collega's of lover samen te komen en een gezellige avond tegemoet te gaan. 

Voor een culinaire dag ben je bij Rrrollend aan het juiste adres. Onze foodtrucks verzinnen de gekste combinaties om jou te laten proeven. Om er voor te zorgen dat je zo veel mogelijk smaken kun proberen, hebben onze foodtruckers o.a. gerechten beschikbaar voor €7,50 of minder. Deze kleinere gerechtjes laten meer ruimte over voor al het lekkers van andere foodtrucks. Hoe leuk is dat!

Voor je bezoek aan Rrrollend Vught hoef je niet veel mee te nemen. Jouw keuze aan gezelschap, gezonde trek en natuurlijk je pinpas zijn genoeg! Rrrollend is namelijk een PIN ONLY evenement, dat scheelt weer een zware portemonnee tillen!

bottom of page