top of page
RRROLLEND DEN HAAG 09'22 _Simone Frederique-031.jpg


MARKTPLEIN, ZOETERMEER
26, 27 & 28 MEI

Rrrollend rrrolt door heel Nederland! Dit jaar brengen we een bezoek aan een nieuwe locatie: Zoetermeer! Van 26 t/m 28 mei is het gezelligste foodtruck festival te vinden op het Marktplein van de stad.

Waar, wat, huh, hoe zit het nou?! Wij zetten alle nuttige informatie voor de Zoetermeerse Rrrollend editie van 2023 hier op een rijtje! We got you ;)

Kom jij met ons genieten op het Marktplein? Houd dan ons Facebook evenement in de gaten voor alle informatie!

LOCATIE

Marktplein 2711 HA Zoetermeer

TIJDEN

Vrijdag 26 mei:

16:00 - 22:00

Zaterdag 27 mei:

12:00 - 22:00

Zondag 28 mei:

12:00 - 20:00

ENTREE

Gezelligheid kent een tijd én geen geld! Entree tot Rrrollend Zoetermeer is namelijk he-le-maal gratis. Je kunt dus langsrollen wanneer het jou het best uitkomt. Vergeet toch je pinpas niet mee te nemen van huis zodat je het lekkers van de foodtrucks kunt proberen.

FIETSEN

Kom je met de fiets naar het festival? Goede keuze! Wij zorgen dat er voldoende parkeergelegenheid voor de fiets is rondom het festival en zo dragen we samen een steentje bij aan het milieu. Dus, heb je de kans om de fiets te pakken? Wij zeggen doen!

OPENBAAR VERVOER

Kom je met het OV? Ook dan is Rrrollend goed bereikbaar.

Neem tram 3 of 4 richting Zoetermeer vanaf Den Haag Centraal en tram 3 vanaf station Zoetermeer. Stap voor beide trams uit bij halte Stadhuis. Vanaf hier is het een paar minuutjes lopen naar het festivalterrein!

PARKEREN

Neem je toch de auto? Dan kun je betaald parkeren op de volgende plekken:

Stadhuis Zoetermeer

Stadhuisplein, 2711 EC Zoetermeer

Parkeergarage Duitslandlaan P9

Duitslandlaan, 2711 BG Zoetermeer

OP HET FESTIVAL

Het festival is net als vanouds onwijs gezellig! Met culinaire foodtrucks kun je je buikje rondeten, bij de bar haal je de lekkerste drankjes en met het entertainment dat we hebben uitgenodigd zal je je geen minuut vervelen. Al met al is Rrrollend Zoetermeer het uitgekeken moment om samen met je gezin, vrienden, familie, collega's of lover samen te komen en een gezellige avond tegemoet te gaan. 

Voor een culinaire dag ben je bij Rrrollend aan het juiste adres. Onze foodtrucks verzinnen de gekste combinaties om jou te laten proeven. Om er voor te zorgen dat je zo veel mogelijk smaken kun proberen, hebben onze foodtruckers o.a. gerechten beschikbaar voor €7,50 of minder. Deze kleinere gerechtjes laten meer ruimte over voor al het lekkers van andere foodtrucks. Hoe leuk is dat!

Voor je bezoek aan Rrrollend Zoetermeer hoef je niet veel mee te nemen. Jouw keuze aan gezelschap, gezonde trek en natuurlijk je pinpas zijn genoeg! Rrrollend is namelijk een PIN ONLY evenement, dat scheelt weer een zware portemonnee tillen!

bottom of page