top of page
Rrrollend_Nijmegen_03.09.2023_ShotByMeesterwerk_37.jpg

OVER RRROLLEND

Rrrollend Foodtruck Festival rrrolt al jarenlang door Nederland. Met diverse foodtrucks bezoeken wij de leukste steden. Hier trakteren wij onze bezoekers op een feest van smaken, sferen en natuurlijk lekkernijen. Onze foodtrucks zijn thuis in elke keuken, zo is er voor ieder wat wils! 

 

Rrrollend Foodtruck Festival is in 2014 opgericht door Leidse onderneming Kwik Events. Na talloze succesvolle edities nemen Haagse partijen Kreativ Events en Walbroek Media het stokje over. Met al meerdere food evenementen in het portfolio rrrollen wij Rrrollend naar een volgend niveau. Ons jonge en enthousiaste team barst van toffe ideeën en die willen we graag samen met jou waarmaken. 

 

We kijken vol verwachting uit naar het nieuwe seizoen, vol culinaire hoogstandjes en natuurlijk een overvloed aan gezelligheid! 

 

Bij Rrrollend zijn we altijd op zoek naar nieuwe samenwerkingen op het gebied van duurzaamheid, personeel, entertainment en meer. Als jouw organisatie enthousiast is om samen te werken, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen! 

Contact

Wil jij je inschrijven, meer weten over mogelijke samenwerkingen of een opmerking delen? Mail dan naar info@rrrollend.nl. Wij komen dan zo snel mogelijk bij je terug.

Rrrollend Foodfestivals
Koperslager 4

2631 RK Nootdorp

070 450 05 77
info@rrrollend.nl

KVK: 70395187

BTW nummer: NL858305999B01

Conct

PARRRTNERS

Parrtners
bottom of page