top of page

Over Rrrollend

Rrrollend Foodtruck Festival rrrolt al jarenlang door Nederland. Met diverse foodtrucks bezoeken wij in de lente- en zomermaanden de leukste steden. Hier voorzien we onze bezoekers van gezelligheid samen met een culinair hapje en drankje. Onze foodtrucks zijn thuis in elke keuken, zo is er voor ieder wat wils!

 

Rrrollend Foodtruck Festival is in 2014 opgericht door Leidse onderneming Kwik Events. Na talloze succesvolle edities nemen Haagse partijen Kreativ Events en Walbroek Media het stokje over. Met al meerdere food evenementen in het portfolio rrrollen wij Rrrollend naar een volgend niveau. Ons jonge en enthousiaste team barst van toffe ideeën en die willen we graag samen met jou waarmaken.

 

In 2023 rrrollen wij naar oude vertrouwde plaatsen, zoals Den Haag, Leiden en Vught. Maar zijn we ook te vinden in Zoetermeer, Arnhem, Nijmegen en Groningen! Met unieke gebeurtenissen, zoals de ALLEREERSTE Wintereditie en een heuse Bier & Braai editie, beloofd het een gezellig jaar te worden.

 

We kijken nu al uit naar het nieuwe seizoen met culinaire hoogstandjes en vooral veel gezelligheid!

Rrrollend kijkt altijd uit naar samenwerkingen met nieuwe partners op gebied van duurzaamheid, personeel, entertainment en meer. Wil jouw organisatie graag met ons samenwerken? Neem dan vooral contact met ons op!

Contact

Wil jij je inschrijven, meer weten over mogelijke samenwerkingen of een opmerking delen? Mail dan naar info@rrrollend.nl. Wij komen dan zo snel mogelijk bij je terug.

Rrrollend Foodfestivals
Koperslager 4

2631 RK Nootdorp

070 450 05 77
info@rrrollend.nl

kvk: 70395187

btw nummer: NL858305999B01

Landkaart.jpg
bottom of page