top of page

Haarlem - Lichtfabriek
GECANCELLED

Rrrollend komt naar Haarlem! In het weekend van 17 t/m 20 mei vindt Rrrollend plaats bij de lichtfabriek in Haarlem.

Hier geniet je van vele van onze vaste foodtruckers én foodtruckers die we speciaal voor deze editie hebben opgetrommeld. Hier drink je een verfrissend drankje en geniet je van alle lekkernijen. Hier ontmoet je jouw vrienden, familie en collega's en hier creëer je herinneringen om nooit te vergeten!​

Waar, wat, huh, hoe zit het nou?! Wij zetten alle nuttige informatie voor je op een rijtje! We got you ;)

56.png

LOCATIE

Energieplein 73, 2031 TC Haarlem

TIJDEN

Vrijdag 17 mei

Zaterdag 18 mei

Zondag 19 mei

Maandag 20 mei

17:00 - 22:30

12:00 - 22:30

12:00 - 22:30

12:00 - 21:00

Je kunt betaald parkeren op de volgende locaties:

Mobypark Parking Lichtfabriek

Lichtfabriekplein 1, 2031 TE

2 minuten lopen

Vicky Parkeren Haarlemmer stroom 

Minckelersweg 38, 2031 EM 

2 minuten lopen

ENTREE

Gezelligheid kent geen tijd én geen geld! Entree tot Rrrollend in Haarlem is namelijk he-le-maal gratis. Je kunt dus langsrollen wanneer het jou het beste uitkomt. Vergeet toch je pinpas niet mee te nemen van huis zodat je het lekkers van de foodtrucks kunt proberen.

FIETSEN

Op de fiets? Wat goed! Rrrollend is vanaf het station gemakkelijk met de fiets te bereiken. Met slechts 6 minuten ben je bij de lichtfabriek. Er zijn voldoende fietsenstalmogelijkheden rondom het festival.

OPENBAAR VERVOER

Rrrollend is ook met het OV goed te bereiken. Om bij het festival te komen kun je navigeren naar de volgende haltes:

- Bushalte Wim van Eststraat. Vanaf deze halte is het nog 6 minuten lopen naar het festivalterrein.

PARKEREN

OP HET FESTIVAL

Het festival is net als vanouds onwijs gezellig! 

 

Met culinaire foodtrucks kun je je buikje rondeten, bij de bar haal je de lekkerste drankjes en met het entertainment dat we hebben uitgenodigd zal je je geen minuut vervelen. Al met al is Rrrollend in Haarlem het uitgekeken moment om samen met je gezin, vrienden, familie, collega's of lover samen te komen en een gezellige avond tegemoet te gaan. 

Voor een culinaire dag ben je bij Rrrollend aan het juiste adres. Onze foodtrucks verzinnen de gekste combinaties om jou te laten proeven. Om er voor te zorgen dat je zo veel mogelijk smaken kun proberen, hebben we hapjes van max. €8,50. Deze kleinere gerechtjes laten meer ruimte over voor al het lekkers van andere foodtrucks. Hoe leuk is dat!

Voor je bezoek aan Rrrollend Haarlem hoef je niet veel mee te nemen. Jouw keuze aan gezelschap, gezonde trek en natuurlijk je pinpas zijn genoeg! Rrrollend is namelijk een PIN ONLY evenement, dat scheelt weer een zware portemonnee tillen!

bottom of page