top of page

Zoetermeer - Marktplein
14 t/m 16 juni

Rrrollend komt naar Zoetermeer! In het weekend van 14 t/m 16 juni vindt Rrrollend plaats op het marktplein van Zoetermeer.

Hier geniet je van vele van onze vaste foodtruckers én foodtruckers die we speciaal voor deze editie hebben opgetrommeld. Hier drink je een verfrissend drankje en geniet je van alle lekkernijen. Hier ontmoet je jouw vrienden, familie en collega's en hier creëer je herinneringen om nooit te vergeten!​

Waar, wat, huh, hoe zit het nou?! Wij zetten alle nuttige informatie voor je op een rijtje! We got you ;)

LOCATIE

Markt 2711 HA, Zoetermeer

TIJDEN

Vrijdag 14 juni

Zaterdag 15 juni

Zondag 16 juni

16:00 - 22:30

12:00 - 22:30

12:00 - 21:00

ENTREE

Gezelligheid kent geen tijd én geen geld! Entree tot Rrrollend in Zoetermeer is namelijk he-le-maal gratis. Je kunt dus langsrollen wanneer het jou het beste uitkomt. Vergeet toch je pinpas niet mee te nemen van huis zodat je het lekkers van de foodtrucks kunt proberen.

FIETSEN

Op de fiets? Wat goed! Rrrollend is vanaf het station gemakkelijk met de fiets te bereiken. Met slechts 10 minuten ben je op het marktplein. Er zijn voldoende fietsenstalmogelijkheden rondom het festival.

OPENBAAR VERVOER

Rrrollend is ook met het OV goed te bereiken. Om bij het festival te komen kun je navigeren naar de volgende haltes:

- Tramhalte Zoetermeer stadhuis. Vanaf hier is het nog 2 minuten lopen naar het festivalterrein.

- Bushalte bordeauxstraat. Vanaf hier is het nog 4 minuten lopen naar het festivalterrein

PARKEREN

Je kunt betaald parkeren op de volgende locaties:

Markt Zoetermeer

2711AA Zoetermeer

1 min lopen

Londenstraat 1 Parking

2711 DH Zoetermeer

3 min lopen

OP HET FESTIVAL

Het festival is net als vanouds onwijs gezellig! 

 

Met culinaire foodtrucks kun je je buikje rondeten, bij de bar haal je de lekkerste drankjes en met het entertainment dat we hebben uitgenodigd zal je je geen minuut vervelen. Al met al is Rrrollend Zoetermeer het uitgekeken moment om samen met je gezin, vrienden, familie, collega's of lover samen te komen en een gezellige avond tegemoet te gaan. 

Voor een culinaire dag ben je bij Rrrollend aan het juiste adres. Onze foodtrucks verzinnen de gekste combinaties om jou te laten proeven. Om er voor te zorgen dat je zo veel mogelijk smaken kun proberen, elke foodtruck heeft minimaal één hapje van max. €8,50. Deze kleinere gerechtjes laten meer ruimte over voor al het lekkers van andere foodtrucks. Hoe leuk is dat!

Voor je bezoek aan Rrrollend Zoetermeer hoef je niet veel mee te nemen. Jouw keuze aan gezelschap, gezonde trek en natuurlijk je pinpas zijn genoeg! Rrrollend is namelijk een PIN ONLY evenement, dat scheelt weer een zware portemonnee tillen!

bottom of page