top of page
RRROLLEND LEIDEN 09'22 BACKSTAGE _Simone Frederique_met beeldmerk_-133.jpg

LEIDEN, GARENMARKT
15, 16 & 17 SEPTEMBER

Rrrollend rrrolt door heel Nederland! Natuurlijk kan een stop in Leiden hier niet bij missen. Van 15 t/m 17 september is het gezelligste foodtruck festival te vinden op de Garenmarkt in Leiden! 

Waar, wat, huh, hoe zit het nou?! Wij zetten alle nuttige informatie voor de Leidse Rrrollend editie van 2023 hier op een rijtje! We got you ;)

Kom jij met ons genieten op de Garenmarkt? Houd dan ons Facebook evenement in de gaten voor alle informatie!

LOCATIE

Garenmarkt, 2311 JE Leiden

TIJDEN

Vrijdag 15 september:

16:00 - 22:00

Zaterdag 16 september:

13:00 - 22:00

Zondag 17 september:

13:00 - 20:00

ENTREE

Gezelligheid kent een tijd én geen geld! Entree tot Rrrollend Leiden is namelijk he-le-maal gratis. Je kunt dus langsrollen wanneer het jou het best uitkomt. Vergeet toch je pinpas niet mee te nemen van huis zodat je het lekkers van de foodtrucks kunt proberen.

OV

Kies je voor het OV? gelukkig is het festivalterrein dan ook makkelijk te bereiken.

Vanaf Leiden centraal, neem bus 169 en stap uit bij bushalte Korevaarstraat

FIETSEN

Pak je toch liever de fiets? goede keus, want er zijn genoeg plekken om je fiets te parkeren en je draagt ook nog een steentje bij aan het milieu. Dus als je de kans hebt pak dan de fiets.

Parkeren

Besloten om met de auto te gaan? Dan kan je betaald parkeren bij de onderstaande parkeergarages

Parkeergarage Garenmarkt

Korevaarstraat 26, 2311 JV Leiden

Kaasmarkt Parkeerplaats

Kaasmarkt, 2312 HZ Leiden

OP HET FESTIVAL

Het festival is net als vanouds onwijs gezellig! Met culinaire foodtrucks kun je je buikje rondeten, bij de bar haal je de lekkerste drankjes en met het entertainment dat we hebben uitgenodigd zal je je geen minuut vervelen. Al met al is Rrrollend Leiden het uitgekeken moment om samen met je gezin, vrienden, familie, collega's of lover samen te komen en een gezellige avond tegemoet te gaan. 

Voor een culinaire dag ben je bij Rrrollend aan het juiste adres. Onze foodtrucks verzinnen de gekste combinaties om jou te laten proeven. Om er voor te zorgen dat je zo veel mogelijk smaken kun proberen, hebben onze foodtruckers o.a. gerechten beschikbaar voor €7,50 of minder. Deze kleinere gerechtjes laten meer ruimte over voor al het lekkers van andere foodtrucks. Hoe leuk is dat!

Voor je bezoek aan Rrrollend Leiden hoef je niet veel mee te nemen. Jouw keuze aan gezelschap, gezonde trek en natuurlijk je pinpas zijn genoeg! Rrrollend is namelijk een PIN ONLY evenement, dat scheelt weer een zware portemonnee tillen!

bottom of page